Restauracja

11
10
9

Potrawy przygotowywane przez nas są oparte wyłącznie na świeżych, nieprzetworzonych i pełnowartościowych produktach. W naszych potrawach nie stosujemy mrożonek, konserwantów, glutaminianu sodu i innych polepszaczy smak. Dostosowujemy menu do potrzeb naszych gości, także tych uczulonych na różnego rodzaju produkty takie jak gluten, laktoza itp.

Przykładowe Menu

Menu Wegetariańskie

Śniadanie –owsianka,  twarożek kozi ze szczypiorkiem i rzodkiewkami, pasztet warzywny z  soczewicą, sałatka z jarmużem,  półmisek serów.

Obiad – krem z pomidorów /na wywarze ajurwedyjskim/, falafele z sosem pieczarkowym, kasza gryczana, buraczki zasmażane, kisiel z suszonych owoców, kompot

Kolacja – kasza bulgur z warzywami, sałatka grecka, ciasto daktylowe

Menu Wegańskie

Śniadanie – wywar ajurwedyjski,  herbata daktylowa, smoothie z zielonych warzyw i owoców, wegańskie ciasto bananowe

Obiad – zupa jarzynowa /na wywarze ajurwedyjskim/, bakłażany nadziewane warzywami, dziki ryż, kuleczki daktylowe z orzechami, kompot

Kolacja – twarożek wegański z orzeszków ziemnych, pasta ze słonecznika i suszonych pomidorów, pasztet wegański, sałatka ze świeżym szpinakiem.

Menu dla mięsożerców

dla osób towarzyszących uczestnikom warsztatów lub dla dzieci proponujemy potrawy tradycyjnej kuchni polskiej lub włoskiej